Κορκίδης: Η ΔΕΘ αποτελεί έναν πραγματικό καθρέφτη της οικονομίας

Το Ε.Β.Ε.Π. επιθυμεί από το βήμα της φετινής Δ.Ε.Θ. απλά και μόνο, ένα «καλάθι» αξιοπιστίας και αλήθειας, υποστηρίζει ο Βασίλης Κορκίδης σε δήλωση στην οποία εύχεται να επιτευχθεί το restart της ελληνικής οικονομίας.

Κορκίδης: Η ΔΕΘ αποτελεί έναν πραγματικό καθρέφτη της οικονομίας

Το βήμα της Δ.Ε.Θ., παραδοσιακά και ουσιαστικά, σηματοδοτεί τις προσδοκίες της επιχειρηματικής κοινότητας για το επόμενο οικονομικό έτος της χώρας μας, αναφέρει σε δήλωση του ο Βασίλης Κορκίδης.

Όπως σημειώνει ο κ. Κορκίδης, η Δ.Ε.Θ. αποτελεί έναν πραγματικό καθρέφτη της οικονομίας, των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σ' αυτή, αλλά και γενικότερα της ζωής του τόπου, καθώς αντανακλά τη φυσιογνωμία, την εξέλιξη και την προοπτική του μοντέλου ανάπτυξης της χώρας.

Τονίζει παράλληλα ότι το Ε.Β.Ε.Π., από το βήμα της φετινής Δ.Ε.Θ., επιθυμεί απλά και μόνο, ένα «καλάθι» αξιοπιστίας και αλήθειας.

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία, στις επιχειρήσεις πολλές επικερδείς συμφωνίες και, στην πατρίδα μας, να επιτύχει το "restart" της ελληνικής οικονομίας, να αντιστρέψει το "brain drain" αλλά και το "business drain" και τέλος να κλείσει οριστικά όλες τις ανοικτές πληγές της οικονομικής κρίσης» καταλήγει ο κ. Κορκίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v