Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Γαλλία ζητά από την ΕΕ κανόνες για τα κρυπτονομίσματα

Ο υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λεμέρ, φτάνοντας στο Ελσίνκι για το Eurogroup, είπε ότι «ένα κοινό πλαίσιο» όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα είναι απαραίτητο για τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ζήτησε ευρωπαϊκό ψηφιακό νόμισμα.

Η Γαλλία ζητά από την ΕΕ κανόνες για τα κρυπτονομίσματα

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Ευρωπαϊκή Ενωση πρέπει να εισαγάγει ένα κοινό σύνολο κανόνων για τα ψηφιακά νομίσματα, που αυτή τη στιγμή ρυθμίζονται σε εθνικό επίπεδο, υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Μπρούνο Λεμέρ, φτάνοντας στο Ελσίνκι για το Eurogroup, είπε ότι «ένα κοινό πλαίσιο» όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα είναι απαραίτητο για τις 28 χώρες της ΕΕ.

Επανέλαβε την αντίθεσή του στην ανάπτυξη του ψηφιακού νομίσματος Libra του Facebook, στην ΕΕ.

Eξέφρασε επίσης την επιθυμία για ένα ευρωπαϊκό «δημόσιο ψηφιακό νόμισμα», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v