Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ετήσια αύξηση εσόδων 10,4% για τη Mazars το 2019

Οφείλεται στην αύξηση οργανικής ανάπτυξης κατά 9,0% και στην αύξηση εξωτερικής ανάπτυξης κατά 1,3%. «Είναι το υψηλότερο επίπεδο οργανικής ανάπτυξης που καταγράφει από το 2012», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος.

Ετήσια αύξηση εσόδων 10,4% για τη Mazars το 2019

Η Mazars, διεθνής οργανισμός που ειδικεύεται στις λογιστικές, φορολογικές, συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ανακοίνωσε την Πέμπτη έσοδα ύψους 1,8 δισ. ευρώ για το οικονομικό έτος 2018/2019 (1/9/2018 έως 31/8/2019).

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ήταν αυξημένα κατά 10,4% σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος. Η αύξηση εσόδων οφείλεται στην αύξηση οργανικής ανάπτυξης κατά 9,0% και στην αύξηση εξωτερικής ανάπτυξης κατά 1,3%.

“Είναι το υψηλότερο επίπεδο οργανικής ανάπτυξης που καταγράφει η Mazars από το 2012. Οι υψηλές αποδόσεις οφείλονται στο συνδυασμό υψηλής τεχνογνωσίας και ισχυρής δέσμευσης των στελεχών μας να προσφέρουν σε όλους μας τους πελάτες ανεξαιρέτως υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επίσης, για όλους εμάς είναι μια αναγνώριση της μοναδικότητας που προσφέρει το μοντέλο partnership της Mazars η οποία αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη για όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, για εισηγμένες και μη εταιρείες” δήλωσε ο Hervé Hélias, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Mazars Group.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v