Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Twitter: Για πρώτη φορά τα έσοδα τριμήνου ξεπέρασαν το $1 δισ.

Το κοινωνικό δίκτυο πρόσθεσε 7 εκατ. ημερήσιους ενεργούς χρήστες το διάστημα των τελευταίων τριών μηνών του 2019, φτάνοντας συνολικά τα 152 εκατ., έναντι πρόβλεψης για 2 εκατ. περισσότερους χρήστες. Κέρδη 8% για τη μετοχή.

Twitter: Για πρώτη φορά τα έσοδα τριμήνου ξεπέρασαν το $1 δισ.

Ξεπέρασαν το 1 δισ. δολάρια τα έσοδα του Twitter το τελευταίο τρίμηνο της περασμένης χρονιάς, με τη μετοχή του να ενισχύεται 8% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

Το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε καθαρά κέρδη $119 εκατ. ή 15 σεντς ανά μετοχή, καταγράφοντας πτώση από τα $255 εκατ. ή 33 σεντς ανά μετοχή το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή ήταν 25 σεντς, από 31 σεντς έναν χρόνο πριν και ενώ οι προβλέψεις έκαναν λόγο για 29 σεντς.

Οπως μεταδίδει το MarketWatch, τα έσοδα για το τρίμηνο ανήλθαν σε $1,01 δισ. ξεπερνώντας την εκτίμηση του FactSet για $992 εκατ. Έναν χρόνο πριν, το Twitter είχε $909 εκατ. έσοδα.

Το κοινωνικό δίκτυο πρόσθεσε 7 εκατ. ημερήσιους ενεργούς χρήστες το διάστημα των τριών μηνών, φτάνοντας συνολικά τα 152 εκατ. έναντι πρόβλεψης για 2 εκατ. περισσότερους χρήστες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v