Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κίνα: Εσπασε το φράγμα των 3.000 νεκρών λόγω κορωνοϊού

Το σύνολο των κρουσμάτων μόλυνσης από τον ιό ανήλθε σε 80.409 στην ηπειρωτική Κίνα. Όλοι οι νέοι θάνατοι διαπιστώθηκαν στην επαρχία Χουμπέι, επίκεντρο της κρίσης. Πακέτο μέτρων για την πολιτική αεροπορία.

Κίνα: Εσπασε το φράγμα των 3.000 νεκρών λόγω κορωνοϊού

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας ανακοίνωσε ότι ως τα μεσάνυχτα της Τετάρτης καταγράφηκαν 139 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον κοροναϊό, από 119 μία ημέρα νωρίτερα, και 31 νέοι θάνατοι.

Όλοι οι νέοι θάνατοι διαπιστώθηκαν στην επαρχία Χουμπέι, επίκεντρο της κρίσης στην μεγαλούπολη Ουχάν, την πρωτεύουσά της, υπέκυψαν 23 ασθενείς. Ο συνολικός απολογισμός της επιδημίας ανήλθε σε 3.012 νεκρούς.

Το σύνολο των κρουσμάτων μόλυνσης από τον ιό, ο οποίος προκαλεί την ασθένεια COVID-19, ανήλθε σε 80.409 στην ηπειρωτική Κίνα αφότου εμφανίστηκε στην Ουχάν τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας.

Εν τω μεταξύ, το Πεκίνο ανακοίνωσε πακέτο οικονομικών μέτρων για την προσφορά βοήθειας στη βιομηχανία της πολιτικής αεροπορίας η οποία είναι αντιμέτωπη με δυσκολίες από την εξάπλωση του νέου κοροναϊού, σύμφωνα με την κινεζική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAAC).

Παράλληλα θα εφαρμοστούν πολιτικές φορολογικών ελαφρύνσεων, αλλά και επιχορηγήσεων, ώστε να μειωθεί το επιχειρηματικό ρίσκο για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της πολιτικής αεροπορίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v