Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Εξαπλώνεται σε νέες πολιτείες ο κορωνοϊός

Δώδεκα πλέον οι νεκροί από την επιδημία στη χώρα, οι 11 εξ’ αυτών στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και ένας στην Καλιφόρνια. Καταγράφηκαν για πρώτη φορά κρούσματα στην Κομητεία Χάρις στο Τέξας.

ΗΠΑ: Εξαπλώνεται σε νέες πολιτείες ο κορωνοϊός

Ο απολογισμός των θυμάτων της επιδημίας του κορωνοϊός στις ΗΠΑ αυξήθηκε σε 12 νεκρούς χθες Πέμπτη, καθώς οι υγειονομικές αρχές στην κομητεία Κινγκ της Ουάσινγκτον ανακοίνωσαν νέο θάνατο, τον 11ο σε αυτή την πολιτεία. Ο μόνος άλλος θάνατος στη χώρα μέχρι τώρα έχει καταγραφεί στην Καλιφόρνια.

Πολλά από τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στην Ουάσινγκτον συνδέονται με έναν οίκο ευγηρίας στο Κέρκλαντ, προάστιο του Σιάτλ, ανάμεσά τους τα έξι θανατηφόρα.

Εν τω μεταξύ στην κομητεία Χάρις στο Τέξας καταγράφηκαν δύο πρώτα κρούσματα του ιού.

Τέλος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, τρία νέα κρούσματα εντόπισαν οι υγειονομικές αρχές του Μέριλαντ. Την είδηση γνωστοποίησε ο κυβερνήτης της πολιτείας, Λάρι Χόγκαν. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε, οι ασθενείς μολύνθηκαν καθώς ταξίδευαν στο εξωτερικό και η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή μέχρι στιγμής. Απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v