Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατεβάζουν ρολά Volkswagen και Renault λόγω Covid-19

Αναστέλλεται η παραγωγή της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας από την Παρασκευή και για δύο-τρεις εβδομάδες. Παύει τις δραστηριότητές της στην Ισπανία η γαλλική εταιρεία για όσο διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Κατεβάζουν ρολά Volkswagen και Renault λόγω Covid-19

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen θα κλείσει «άμεσα» την «πλειονότητα» των εργοστασίων της στην Ευρώπη για «δύο έως τρεις εβδομάδες», λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της Χέρμπερτ Ντις.

Αν και ο ίδιος δεν έδωσε λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα της αναστολής λειτουργίας των εργοστασίων, τα συνδικάτα είπαν από την πλευρά τους ότι η παραγωγή θα ανασταλεί από την Παρασκευή.

Την ίδια ώρα, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault ανακοίνωσε ότι παύει τις δραστηριότητες στην Ισπανία, αφού η χώρα κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του κορωνοϊού.

«Ο όμιλος Renault αποφάσισε να σταματήσει τη βιομηχανική του δραστηριότητα στην Ισπανία όσο διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης», ανέφερε η Renault σε ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ. «Η απόφαση γνωστοποιήθηκε χθες στα συνδικάτα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v