Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με συμπτώματα κορωνοϊού η έγκυος αρραβωνιαστικιά του Τζόνσον

«Πέρασα την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με τα βασικά συμπτώματα του κορωνοϊού. Δεν χρειάστηκε να εξεταστώ και, μετά από επτά ημέρες ξεκούρασης, αισθάνομαι πιο δυνατή και αναρρώνω» είπε η κα. Symonds.

Με συμπτώματα κορωνοϊού η έγκυος αρραβωνιαστικιά του Τζόνσον

H Κάρι Σίμοντς, η έγκυος αρραβωνιαστικιά του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε  πως πέρασε την περασμένη εβδομάδα στο κρεββάτι με συμπτώματα του νέου κορωνοϊού, όμως μετά από επτά ημέρες ξεκούρασης αισθάνεται πιο δυνατή και αναρρώνει, μεταδίδει το Reuters.

«Πέρασα την περασμένη εβδομάδα στο κρεβάτι με τα βασικά συμπτώματα του κορωνοϊού. Δεν χρειάστηκε να εξεταστώ και, μετά από επτά ημέρες ξεκούρασης, αισθάνομαι πιο δυνατή και αναρρώνω» είπε η κα. Σίμοντς.

«Το να είσαι έγκυος με Covid-19 είναι προφανώς ανησυχητικό. Προς τις άλλες έγκυες γυναίκες, παρακαλώ να διαβάζετε και να ακολουθείτε τις πιο επικαιροποιημένες οδηγίες, κάτι που  βρήκα πως είναι πολύ καθησυχαστικό».

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Τζόνσον είπε ότι θα παραμείνει σε απομόνωση, καθώς έχει ήπια συμπτώματα του Covid-19, περιλαμβανομένου του πυρετού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v