Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκότωσε πέντε άτομα επειδή... φώναζαν πολύ

Ανδρας φέρεται να πυροβόλησε πέντε περαστικούς από το μπαλκόνι του σε περιοχή της Ρωσίας που έχει επιβληθεί καραντίνα. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε ότι ήταν αυτοάμυνα.

Σκότωσε πέντε άτομα επειδή... φώναζαν πολύ

Ένας 32χρονος συνελήφθηκε στη Ρωσία με την κατηγορία ότι πυροβόλησε και σκότωσε πέντε άτομα αφού τους ζήτησε να μην κάνουν φασαρία κατά τη διάρκεια της καραντίνας που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Όπως δήλωσε η ρωσική αστυνομία στο πρακτορείο ο TASS ο άνδρας συνελήφθηκε το Σαββατοκύριακο μετά από λογομαχία που είχε με τους γείτονες ενώ καθόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο χωριό Γιελάτμα, στην περιοχή Ριαζάν στη δυτική Ρωσία. Όπως ισχύει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, στην περιοχή έχουν επιβληθεί περιορισμοί στην κυκλοφορία.

«Αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο. Ένας ένοικος του κτιρίου ο οποίος έχει γεννηθεί το 1988 τέθηκε υπό κράτηση από αστυνομικούς που βρίσκονταν κοντά στο κτίριο όπου βρέθηκαν πέντε πτώματα» ανέφερε στο TASS το τοπικό παράρτημα του υπουργείου Εσωτερικών.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα θύματα ήταν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα» σύμφωνα με το TASS.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, ο άνδρας φέρεται να «ζήτησε από ομάδα τεσσάρων ανδρών και μιας κοπέλας που περπατούσαν κοντά στο σπίτι να μην κάνουν τόση φασαρία».

Μετά από λογομαχία, ο άνδρας έβγαλε το όπλο του και τους πυροβόλησε. Πέθαναν και οι πέντε ακαριαία.

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και υποστήριξε ότι ήταν αυτοάμυνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v