Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΕΚΤ δεν θεωρεί σκόπιμη την καθιέρωση κρυπτονομίσματος

Η κεντρική τράπεζα εξετάζει ωστόσο πώς θα λειτουργούσε ένα ψηφιακό νόμισμα, αν αλλάξουν τα δεδομένα, σημείωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Υβ Μερς.

Η ΕΚΤ δεν θεωρεί σκόπιμη την καθιέρωση κρυπτονομίσματος

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν βλέπει επί του παρόντος κάποια «επιχειρησιακή σκοπιμότητα» για την καθιέρωση ενός ψηφιακού νομίσματος, αλλά εξετάζει πώς θα λειτουργούσε αυτό αν αλλάξουν τα δεδομένα, δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΤ, Υβ Μερς.

«Η έλλειψη μίας συγκεκριμένης επιχειρησιακής σκοπιμότητας για ένα ψηφιακό νόμισμα επί του παρόντος δεν πρέπει να μας σταματήσει και δεν μας σταματά από τη σοβαρή διερεύνηση του άριστου σχεδιασμού του, ώστε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι εάν ποτέ λάβουμε αυτή την απόφαση πολιτικής», είπε ο Μερς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v