Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανία: Ανοίγει τον δρόμο για ταξίδια προς 31 ευρωπαϊκές χώρες από 15/6

Κορωνοϊού... επιτρέποντος, η Γερμανία θέλει να επιτρέψει τα ταξίδια προς τις 26 άλλες χώρες της ΕΕ και τη Βρετανία, καθώς και τις τέσσερις χώρες εκτός ΕΕ που βρίσκονται στη ζώνη Σένγκεν, δηλαδή την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία.

Γερμανία: Ανοίγει τον δρόμο για ταξίδια προς 31 ευρωπαϊκές χώρες από 15/6

Η γερμανική κυβέρνηση θέλει να τερματίσει την ταξιδιωτική προειδοποίηση για τα τουριστικά ταξίδια προς 31 ευρωπαϊκές χώρες από τις 15 Ιουνίου, εάν το επιτρέπει η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού, μεταδίδει το περιοδικό Focus, επικαλούμενο το πρακτορείο dpa.

Όπως ανέφερε, έγγραφο για τον ευρωπαϊκό τουρισμό το οποίο ενδέχεται να συμφωνηθεί από το υπουργικό συμβούλιο αύριο Τετάρτη δείχνει πως η κυβέρνηση της Γερμανίας θέλει να επιτρέψει τα ταξίδια προς τις 26 άλλες χώρες της ΕΕ και τη Βρετανία, καθώς και τις τέσσερις χώρες εκτός ΕΕ που βρίσκονται στη ζώνη Σένγκεν, δηλαδή την Ισλανδία, το Λίχτενσταϊν, τη Νορβηγία και την Ελβετία.

Στις 18 Μαΐου ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας είχε δηλώσει πως η χώρα ευελπιστεί να χαλαρώσει τις ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις για όλα τα ταξίδια προς το εξωτερικό μέχρι τις 15 Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v