Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ: Το Twitter έχει βάλει στόχο εμένα και τους Ρεπουμπλικανούς!

Δεν κάνει τίποτα για όλα τα ψέματα και την προπαγάνδα της Κίνας και των Δημοκρατικών, τονίζει ο Αμερικανός Πρόεδρος. Προηγήθηκε μήνυμα αποδοκιμασίας του δικτύου, κάτω από tweet του Τραμπ για τα επεισόδια στη Μινεάπολη.

Τραμπ: Το Twitter έχει βάλει στόχο εμένα και τους Ρεπουμπλικανούς!

«Το Twitter δεν κάνει τίποτα για όλα τα ψέματα και την προπαγάνδα που βγαίνουν από την Κίνα ή το Ριζοσπαστικό Αριστερό Δημοκρατικό Κόμμα. Εχουν βάλει στόχο τους Ρεπουμπλικανούς, Συντηρητικούς και τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το άρθρο 230 πρέπει να ανακληθεί από το Κογκρέσο. Μέχρι τότε, θα ρυθμιστεί!», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Nωρίτερα, τo Twitter τοποθέτησε μήνυμα αποδοκιμασίας κάτω από tweet του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τα επεισόδια στη Μινεάπολη και τον θάνατο του Αφροαμερικανού από λευκό αστυνομικό -το δίκτυο χαρακτήρισε την ανάρτησή του ως «εκθείαση βίας».

«Αυτό το Tweet παραβίασε του κανόνες του Twitter σχετικά με την εκθείαση της βίας. Ωστόσο, το Twitter θεώρησε ότι δύναται να είναι προς το δημόσιο συμφέρον το tweet αυτό να παραμείνει προσβάσιμο».

«Δεν μπορώ να καθήσω και να παρακολουθώ να γίνονται αυτά σε μία Μεγάλη Αμερικανική Πόλη, τη Μινεάπολη. Απόλυτη έλλειψη ηγεσίας. Είτε ο πολύ αδύναμος, ο Ριζοσπάστης Αριστερός Δήμαρχος Τζέικομπ Φρέι θα οργανωθεί και θα επιβάλει έλεγχο στην πόλη είτε θα στείλω την Εθνική Φρουρά και θα κάνω σωστά τη δουλειά...», είχε γράψει στο Twitter ο Τραμπ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v