Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράνομο το σεξ στην Αγγλία αν δεν μένει το ζευγάρι μαζί!

Πώς δεν θα μπορούν να μετακινούνται τα ζευγάρια στην Αγγλία, υπό τη νέα νομοθεσία, εάν δεν έχουν... λογική δικαιολογία. Αυστηρούς περιορισμούς φέρνει ο κορωνοϊός.

Παράνομο το σεξ στην Αγγλία αν δεν μένει το ζευγάρι μαζί!

Οι νέοι νόμοι για τον κορωνοϊό στην Αγγλία έχουν καταστήσει παράνομο για ζευγάρια που μένουν σε διαφορετικά σπίτια να κάνουν σεξ σε εσωτερικούς χώρους και να περνούν τη νύχτα μαζί.

Οι Κανονισμοί Προστασίας της Υγείας απαγόρευαν στο παρελθόν στον κόσμο να βγαίνει από το σπίτι χωρίς «λογική δικαιολογία», αλλά η διάταξη αποκαταστάθηκε από αυστηρούς περιορισμούς για το πού μπορούν οι άνθρωποι να κοιμηθούν και να συγκεντρωθούν.

Οπως μεταδίδει ο Indepedent, o νόμος, ο οποίος θεσπίζεται στο κοινοβούλιο τη Δευτέρα, λέει: «Υπάρχει συγκέντρωση, όταν δύο ή περισσότερα άτομα παρευρίσκονται μαζί στο ίδιο μέρος για να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής αλληλεπίδρασης μεταξύ τους ή να κάνουν οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μεταξύ τους».

Οσο ισχύει ο νόμος, «ουδείς μπορεί να συμμετάσχει σε συγκέντρωση που πραγματοποιείται σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, σε εξωτερικό χώρο, και περιλαμβάνει περισσότερα από έξι άτομα ή σε εσωτερικό χώρο, και περιλαμβάνει δύο ή περισσότερα άτομα».

Ξεχωριστή διάταξη καθιστά παράνομη τη διανυκτέρευση εκτός σπιτιού «χωρίς λογική δικαιολογία», η οποία μπορεί ωστόσο να είναι η μετακόμιση κατοικίας, η εργασία, η παρακολούθηση κηδειών, η παροχή φροντίδας και η αποφυγή βλάβης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v