Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιατί η Tesla άρχισε να πουλά κόκκινα σορτσάκια!

Με την αξία της μετοχής να έχει τριπλασιαστεί σε ένα χρόνο, η Tesla βρήκε την ευκαιρία να πικάρει τους «σορτάκηδες» πουλώντας τολμηρά κόκκινα σορτσάκια. Οι αναφορές στο tweet που κόστισε στον Μασκ τη θέση του προέδρου.

Γιατί η Tesla άρχισε να πουλά κόκκινα σορτσάκια!

Αφού εκθρόνισε την Toyota ως η αυτοκινητοβιομηχανία με την υψηλότερη κεφαλαιοποίηση, η Tesla ανέλαβε να πικάρει όσους την αμφισβητούσαν ανακοινώνοντας στην ιστοσελίδα της ότι λανσάρει περιοορισμένη σειρά κόκκινων σορτς.

«Περιορισμένη έκδοση κοντών σορτς διαθέσιμη», έγραψε στο Twitter ο CEO της Tesla Έλον Μασκ.

Ο Μασκ έχει βάλλει πολλάκις στο στόχαστρο τους «σορτάκηδες», συμπεριλαμβανομένου και του Ντέιβιντ Άινχορν, στον οποίο είχε στείλει το 2018 ένα κουτί με σορτς.

Τα «Short Shorts» που πωλούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Tesla έχουν γραμμένα με χρυσά γράμματα τα αρχικά «S3XY», από τέσσερα διαφορετικά μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας.

Τα σορτσάκια κοστίζουν 69,420 δολάρια, έμμεση αναφορά στο διάσημο «τιτίβισμα» του Μασκ το 2018, που ανέφερε ότι εξετάζει να βγάλει την Tesla από το χρηματιστήριο με 420 δολάρια ανά μετοχή. Το 420 αποτελεί επίσης και κωδική ονομασία για τη μαριχουάνα.

Το μήνυμα εκείνο στο Twitter τού είχε κοστίσει τη θέση του ως προέδρου της Tesla.

H εταιρεία του Μασκ πάντως έχει κάθε λόγο να «δουλεύει» όσους στοιχημάτιζαν στην πτώση της μετοχής της, καθώς η αξία της έχει τριπλασιαστεί από πέρυσι, ξεπερνώντας τα 1.200 δολάρια.

Η Tesla αναμένεται να ανακοινώσει αυτό τον μήνα τα αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου.

Η μετοχή σημειώνει άνοδο 6% στα 1.282 δολάρια, επίπεδο που αποτελεί νέο υψηλό. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v