Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζημιές €77 εκατ. για την Deutsche Bank το δεύτερο τρίμηνο

Σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η γερμανική τράπεζα κράτησε στην άκρη 761 εκατ. για πιστωτικές απώλειες, περισσότερα από τα 506 εκατ. που είχε δεσμεύσει το πρώτο τρίμηνο.

Ζημιές €77 εκατ. για την Deutsche Bank το δεύτερο τρίμηνο

Καθαρή ζημιά 77 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε για το δεύτερο τρίμηνο του 2020 η Deutsche Bank την Τετάρτη, καθώς η γερμανική τράπεζα συνεχίζει μία δαπανηρή αναδιάρθρωση, εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού.

Οπως μεταδίδει το CNBC, πρόκειται για σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με τις απώλειες το αντίστοιχο περσινό διάστημα, όταν οι ζημιές είχαν φτάσει στα 3,2 δισ. ευρώ. Είναι επίσης καλύτερα από τις εκτιμήσεις της για ζημιά 133 εκατ. Οι οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε έρευνα του Reuters ανέμεναν απώλειες 182,9 εκατ. ευρώ.

Η γερμανική τράπεζα κράτησε στην άκρη 761 εκατ. ευρώ για πιστωτικές απώλειες, περισσότερα από τα 506 εκατ. που είχε δεσμεύσει το πρώτο τρίμηνο.

Τα έσοδα αυξήθηκαν 1%, στα 6,3 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας τις προσδοκίες για 6,11 δισ. ενώ ήταν περισσότερα από το αντίστοιχο περσινό διάστημα όταν είχαν φτάσει στα 6,2 δισ. Τα έσοδα από την επενδυτική τραπεζική ενισχύθηκαν 46% σε ετήσια βάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v