Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκρηξη πωλήσεων για την Apple εν μέσω πανδημίας!

Η τεχνολογική εταιρεία-γίγαντας είχε έσοδα 26,42 δισ. δολάρια μόνο από τα iPhone, υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών κατά 4 δισ.!

Εκρηξη πωλήσεων για την Apple εν μέσω πανδημίας!

Tριμηνιαία αποτελέσματα παρουσίασε η Apple την Πέμπτη, αναφέροντας άνοδο στα έσοδα σε κάθε κατηγορία και σε κάθε γεωγραφική περιοχή, καθώς οι καταναλωτές που εργάζονται και κάνουν μαθήματα από το σπίτι κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 στράφηκαν στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της.

Οπως μεταδίδει το Reuters, η τεχνολογική εταιρεία ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street, ακόμη και στις κατηγορίες των iPad και Mac. Η μετοχή της ενισχύεται 6% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές.

Με το 60% των πωλήσεων να έρχεται από τις αγορές παγκοσμίως, η Apple είχε έσοδα 26,42 δισ. δολάρια από τα iPhone, υψηλότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών κατά 4 δισ.!

Ερωτηθείς από το Reuters ο Τιμ Κουκ, διευθύνων σύμβουλος της Apple, τόνισε ότι μετά τις αναταραχές του Απριλίου, οι πωλήσεις κινήθηκαν ανοδικά τον Μάιο και τον Ιούνιο, με βοήθεια και από την κυκλοφορία του iPhone SE, τον Απρίλιο.

Συνολικά, το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους, τα έσοδα έφτασαν στα 59,69 δισ. έναντι πρόβλεψης για 52,25 δισ. Τα έσοδα από υπηρεσίες ήταν 13,16 δισ. έναντι εκτίμησης για 13,18 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη ανά μετοχή ήταν $2,58 ανά μετοχή, έναντι πρόβλεψης για $2,04.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v