Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορωνοϊός: Στην Ισπανία ξεκινά δοκιμές του εμβολίου της η Johnson & Johnson

Δοκιμές θα γίνουν επίσης και σε Ολλανδία και Γερμανία. Περισσότερα από 150 υποψήφια εμβόλια αναπτύσσονται και δοκιμάζονται παγκοσμίως για την αναχαίτιση της πανδημίας, με 30 από αυτά να δοκιμάζονται σε ανθρώπους.

Κορωνοϊός: Στην Ισπανία ξεκινά δοκιμές του εμβολίου της η Johnson & Johnson

Η μονάδα Janssen της Johnson & Johnson θα αρχίσει τις δοκιμές της Φάσης 2 για το εμβόλιό της κατά της Covid-19 στην Ισπανία, την Ολλανδία και τη Γερμανία την ερχόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα ο Ισπανός υπουργός Υγείας Σαλβαδόρ Ίγια, καθώς η φαρμακοβιομηχανία αυτή των ΗΠΑ διευρύνει τις δοκιμές για το πειραματικό εμβόλιό της.

Η δοκιμή θα διαρκέσει δύο μήνες και θα περιλαμβάνει 590 συμμετέχοντες στις τρεις χώρες, μεταξύ των οποίων 190 στην Ισπανία, δήλωσε ο Ίγια σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μαδρίτη.

Περισσότερα από 150 υποψήφια εμβόλια αναπτύσσονται και δοκιμάζονται παγκοσμίως για την αναχαίτιση της πανδημίας της Covid-19, με 30 από αυτά να δοκιμάζονται σε ανθρώπους. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο κατά της Covid-19, εκτός από εκείνο που έχει λάβει άδεια στη Ρωσία, πριν από την έναρξη μεγάλης κλίμακας δοκιμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v