Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κιμ: Συγγνώμη που σκοτώσαμε τον Νοτιοκορεάτη

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζάε-ιν στην οποία αναφέρει πως δεν έπρεπε να συμβεί το περιστατικό και πως εύχεται να μη βλαφθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ της Νότιας και της Βόρειας Κορέας.

Κιμ: Συγγνώμη που σκοτώσαμε τον Νοτιοκορεάτη

Η Βόρεια Κορέα ζήτησε συγγνώμη από τη Νότια Κορέα για τον θάνατο του αγνοούμενου Νοτιοκορεάτη, λέγοντας πως τον σκότωσε στο πλαίσιο των μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, όπως δήλωσε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας της Νότιας Κορέας, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Κατά τον αξιωματούχο, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζάε-ιν στην οποία αναφέρει πως δεν έπρεπε να συμβεί το περιστατικό και πως εύχεται να μη βλαφθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ της Νότιας και της Βόρειας Κορέας.

Τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε 10 φορές, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η Πιονγιάνγκ για να περιορίσει την πανδημία, ενώ ο Μπλε Οίκος ανέφερε πως οι Βορειοκορεάτες στρατιώτες έκαψαν το πλωτό μέσο πάνω στο οποίο βρισκόταν ο Νοτιοκορεάτης, αφού όμως το σώμα του εξαφανίστηκε. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v