Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αγωγή από LVMH κατά Tiffany για το ντιλ των $16 δισ.

Η LVMH «εξακολουθεί να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στη θέση της ότι δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να κλείσει η εξαγορά της Tiffany». Προσθέτει ότι τα «ψευδή επιχειρήματα που προέβαλε η Tiffany είναι εντελώς αβάσιμα».

Αγωγή από LVMH κατά Tiffany για το ντιλ των $16 δισ.

Αγωγή εναντίον της Tiffany ανακοίνωσε ότι υπέβαλε η LVMH, σε μια προσπάθεια να αποχωρήσει από την εξαγορά των 16,2 δισ. δολαρίων που θα ήταν η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στον τομέα της πολυτελούς μόδας.

Οπως μεταδίδει το CNBC, η αγωγή, που κατατέθηκε τη Δευτέρα στο Delaware, αναφέρει ότι η LVMH «εξακολουθεί να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στη θέση της ότι δεν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να κλείσει η εξαγορά της Tiffany». Προσθέτει ότι τα «ψευδή επιχειρήματα που προέβαλε η Tiffany είναι εντελώς αβάσιμα».

Η ανακοίνωση είναι η πιο πρόσφατη σε μια ιστορία, στην οποία η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Louis Vuitton αποχώρησε από το ντιλ για την εξαγορά στις αρχές Σεπτεμβρίου. Σε μια δήλωσή της τότε, η γαλλική LVMH δήλωσε ότι δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει την εξαγορά της Tiffany «ως έχει».

Η εταιρεία ανέφερε την απειλή των αμερικανικών δασμών σε γαλλικά προϊόντα και το αίτημα της Tiffany να παρατείνει την προθεσμία για το ντιλ μέχρι το τέλος του έτους. Η αλυσίδα κοσμημάτων Tiffany υπέβαλε τότε αγωγή στο Delaware για την επιβολή της συμφωνίας, λέγοντας ότι το αίτημα της γαλλικής κυβέρνησης δεν είχε καμία νομική βάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v