Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουτιά 18% για τη μετοχή της Zoom μετά τις ανακοινώσεις της Pfizer

Τα καλά νέα από το μέτωπο της μάχης κατά της πανδημίας σημαίνουν ότι ένα πιθανό εμβόλιο θα κάνει τους ανθρώπους να επιστρέψουν στα γραφεία τους και να αφήσουν τις πλατφόρμες τηλεδιασκέψεων.

Βουτιά 18% για τη μετοχή της Zoom μετά τις ανακοινώσεις της Pfizer

Βουτιά άνω του 18% σημείωσαν οι μετοχές της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Zoom στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Δευτέρας στη Wall Street, εν μέσω αισιοδοξίας ότι το εμβόλιο του κορωνοϊού θα κάνει τους ανθρώπους να επιστρέψουν στα γραφεία τους.

Tα πρώτα στοιχεία από το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech κατά του κορωνοϊού δείχνουν ότι είναι περισσότερο από 90% αποτελεσματικό, ποσοστό που είναι πολύ καλύτερο από την αναμενόμενη αποτελεσματικότητα, αν η τάση αυτή συνεχιστεί.

Οπως μεταδίδει το CNN, η αποκαλούμενη ενδιάμεση ανάλυση εξέτασε τις πρώτες 94 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις Covid-19 ανάμεσα σε περισσότερους από 43.000 εθελοντές, που έλαβαν είτε δύο δόσεις του εμβολίου είτε εικονικό φάρμακο. Διαπίστωσε ότι λιγότερο από 10% των μολύνσεων ήταν σε συμμετέχοντες που είχαν λάβει το εμβόλιο. Περισσότερο από το 90% των κρουσμάτων ήταν σε άτομα που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v