Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Μπαχρέιν έγινε η δεύτερη χώρα που εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer

«Η έγκριση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech θα προσθέσει άλλο ένα σημαντικό επίπεδο στην απάντηση του βασιλείου στην Covid-19» ανέφερε η Δρ Μαριάμ αλ Τζαλάχμα, η επικεφαλής της Ρυθμιστικής Αρχής Εθνικής Υγείας του Μπαχρέιν.

Το Μπαχρέιν έγινε η δεύτερη χώρα που εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer

Το Μπαχρέιν ανακοίνωσε σήμερα ότι ενέκρινε για κατεπείγουσα χρήση το εμβόλιο των εταιρειών Pfizer/BioNTech για την Covid-19.

Το Μπαχρέιν γίνεται έτσι η δεύτερη χώρα του κόσμου, μετά τη Βρετανία, που εγκρίνει το συγκεκριμένο εμβόλιο. Τον Νοέμβριο είχε δώσει έγκριση και στο εμβόλιο της εταιρείας Sinopharm, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στους «εργαζόμενους της πρώτης γραμμής».

«Η έγκριση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech θα προσθέσει άλλο ένα σημαντικό επίπεδο στην απάντηση του βασιλείου στην Covid-19» ανέφερε η Δρ Μαριάμ αλ Τζαλάχμα, η επικεφαλής της Ρυθμιστικής Αρχής Εθνικής Υγείας του Μπαχρέιν, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο