Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ελον Μασκ τάραξε ξανά τα νερά του bictoin, δηλώνει υποστηρικτής του

Ο ιδρυτής της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla δήλωσε ότι ο ίδιος «άργησε να μπει στο πάρτι» και πως θα έπρεπε να είχε αγοράσει το ψηφιακό νόμισμα πριν από 8 χρόνια. Αλμα στις $34.500 για το μεγαλύτερο crypto παγκοσμίως.

Ο Ελον Μασκ τάραξε ξανά τα νερά του bictoin, δηλώνει υποστηρικτής του

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Αναταράξεις στην τιμή του bitcoin προκάλεσαν δηλώσεις του Ελον Μασκ, καθώς ο ιδρυτής της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla δήλωσε ότι είναι υποστηρικτής του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος παγκοσμίως.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο Μασκ είπε ότι πιστεύει πως «το bitcoin είναι κάτι καλό», προσθέτοντας ότι ο ίδιος «άργησε να μπει στο πάρτι» και θα έπρεπε να είχε αγοράσει το ψηφιακό νόμισμα πριν από 8 χρόνια.

Το bitcoin έκανε άλμα στις 34.500 δολάρια τη Δευτέρα, με την προσοχή σε αυτά τα σχόλια, πριν μαζευτεί. Στις 29 Ιανουαρίου κατέγραψε κέρδη 16%, φτάνοντας στις 38.000 δολάρια, αφότου ο Ελον Μασκ άλλαξε το προφίλ του στο Twitter σε #bitcoin. Αυτό το ράλι υποχώρησε μέχρι τη Δευτέρα.

Αυτή την ώρα, με άνοδο 5%, το bitcoin βρίσκεται στις $34.111.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v