Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Tesla αγόρασε bitcoin αξίας $1,5 δισ.

Η εταιρεία του Έλον Μασκ αναμένει ότι θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές σε bitcoin. Ράλι 12% για το κρυπτονόμισμα, πάνω από τις $44.000. Ενισχύεται 2% η μετοχή της Tesla.

Η Tesla αγόρασε bitcoin αξίας $1,5 δισ.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Tesla ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι έχει αγοράσει bitcoin αξίας 1,5 δισ. δολαρίων, ενώ αναμένει ότι θα αρχίσει να δέχεται το κρυπτονόμισμα για αγορές των προϊόντων που πουλάει. 

Όπως μεταδίδει το CNBC, η εταιρεία του Έλον Μασκ ανέφερε ότι αγόρασε bitcoin για «μεγαλύτερη ευελιξία στη διαφοροποίηση και μεγιστοποίηση της απόδοσης του ρευστού μας». 

Η αμερικανική εταιρεία είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα δέχεται πληρωμές σε bitcoin. 

H τιμή του bitcoin εκτινάχτηκε ως και 12% μετά την ανακοίνωση της Tesla, αγγίζοντας τις 44.000 δολάρια.

Η μετοχή της Tesla ενισχύεται 2%. 

Η εταιρία ηλεκτρονικών οχημάτων αποκάλυψε την επένδυση 10 ημέρες αφού ο διευθύνων σύμβουλός της Έλον Μασκ οδήγησε την τιμή του κρυπτονομίσματος σε άνοδο καθώς πρόσθεσε την ετικέτα "#bitcoin" στη σελίδα του προφίλ του στο Twitter. Λίγες ημέρες αργότερα ο Μάσκ την αφαίρεσε από τα προσωπικά του στοιχεία στο Twitter, αλλά συνέχισε να εκθειάζει το bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, ιδιαίτερα το dogecoin, στα 46 εκατ. ακολούθους του.

Το bitcoin έχει ενισχυθεί σχεδόν 50% από τις αρχές του χρόνου, ενώ πέρυσι η τιμή του αυξήθηκε πάνω από 300%.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v