Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελον Μασκ: Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα Tesla με Bitcoin

Το Bitcoin που καταβάλλεται στην Tesla θα διατηρηθεί ως Bitcoin και δεν θα μετατραπεί σε παραστατικό νόμισμα (fiat), σημείωσε ο CEO της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ανοδο 2,8% καταγράφει το κρυπτονόμισμα.

Ελον Μασκ: Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα Tesla με Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Να αγοράζουν οχήματα χρησιμοποιώντας το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής επιτρέπει πλέον η Tesla, όπως ανακοίνωσε ο CEO Ελον Μασκ την Τετάρτη.

«Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ένα Tesla με bitcoin» έγραψε ο Μασκ στο Twitter. «Η Tesla χρησιμοποιεί λογισμικό εσωτερικού και ανοιχτού κώδικα και λειτουργεί απευθείας κόμβους Bitcoin. Το Bitcoin που καταβάλλεται στην Tesla θα διατηρηθεί ως bitcoin και δεν θα μετατραπεί σε παραστατικό νόμισμα (fiat)», πρόσθεσε. Το Bitcoin ενισχύεται 2,8% στις 56.214 δολάρια.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v