Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο πιο υψηλό της φετινής χρονιάς οι εισροές σε αμοιβαία

Τα αμοιβαία κεφάλαια Διαχερίσης Διαθεσίμων είχαν παγκοσμίως εισροές 44,7 δισ. δολαρίων την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου -ήταν οι μεγαλύτερες της φετινής χρονιάς.

Στο πιο υψηλό της φετινής χρονιάς οι εισροές σε αμοιβαία

Στο πιο υψηλό σημείο της φετινής χρονιάς αυξήθηκαν οι επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια Διαχείρισης Διαθεσίμων (money market funds) την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, καθώς οι επενδυτές στράφηκαν στην ασφάλεια, εν μέσω νέων lockdown στην Ευρώπη.

Οπως μεταδίδει το Reuters, τα αμοιβαία κεφάλαια Διαχερίσης Διαθεσίμων είχαν παγκοσμίως εισροές 44,7 δισ. δολαρίων -ήταν οι μεγαλύτερες από την εβδομάδα που είχε ολοκληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Refinitiv.

Από την άλλη πλευρά, τα μετοχικά funds έλαβαν εισροές 17,6 δισ. δολαρίων, που ήταν και οι πιο χαμηλές των τελευταίων τριών εβδομάδων, υπό πίεση από την αύξηση των αποδόσεων των αμερικανικών κρατικών ομολόγων.

Συνολικά ωστόσο, τα funds μετοχών είχαν καθαρές αγορές $289,6 δισ. το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, που ήταν και οι μεγαλύτερες από το 2013, αν και επιβραδύνθηκαν στα τέλη του τριμήνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v