Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιταλία: Πράσινο φως για επιστροφή φιλάθλων στο Euro 2020

Η ιταλική κυβέρνηση θα επιτρέψει στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν αγώνες του Euro που θα διεξαχθούν στην Ρώμη με «κάλυψη τουλάχιστον του 25% της χωρητικότητας» του «Ολίμπικο». Το εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης, Ιταλία-Τουρκία, στις 11 Ιουνίου.

Ιταλία: Πράσινο φως για επιστροφή φιλάθλων στο Euro 2020

Το πράσινο φως για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα με «κάλυψη τουλάχιστον του 25% της χωρητικότητας τους» στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας.

Η ιταλική κυβέρνηση θα επιτρέψει στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν αγώνες του Euro που θα διεξαχθούν στην Ρώμη με «κάλυψη τουλάχιστον του 25% της χωρητικότητας» του «Ολίμπικο», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (FIGC).

«Η έγκριση της κυβέρνησης για την παρουσία του κόσμου στα ματς του Euro 2020 που θα γίνουν στην Ρώμη είναι θαυμάσιο νέο, το οποίο θα προωθήσουμε άμεσα στην UEFA» δήλωσε ο πρόεδρος της FIGC, Γκαμπριέλε Γκράβινα.

Το «Ολίμπικο» της Ρώμης πρόκειται να φιλοξενήσει το εναρκτήριο ματς της διοργάνωσης, Ιταλία-Τουρκία, στις 11 Ιουνίου, καθώς και άλλες τρεις αναμετρήσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v