Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεπέρασε τα $85 δισ. η αποτίμηση του Coinbase

Εχει assets από 56 εκατ. επενδυτές λιανικής και λειτουργεί το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκανε την πρώτη μεγάλη άμεση εισαγωγή τεχνολογικής εταιρείας στον Nasdaq.

Ξεπέρασε τα $85 δισ. η αποτίμηση του Coinbase

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Πάνω από 85 δισ. δολάρια αποτίμησαν οι επενδυτές το Coinbase στο ντεμπούτο του στον Nasdaq την Τετάρτη, στην πρώτη εισαγωγή μεγάλου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων και σε μία στιγμή αναγνώρισης των ψηφιακών νομισμάτων, 12 χρόνια μετά τη δημιουργία του bitcoin.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, αν και οι μετοχές κινήθηκαν χαμηλότερα -από την τιμή έναρξης των $381 στα $328-, έφτασε να έχει κεφαλαιοποίηση $112 δισ., αλλά στο κλείσιμο «προσγειώθηκε» στα 65,4 δισ. δολάρια.

Οι μετοχές ξεκίνησαν trading στα 381 δολάρια και έφτασαν μέχρι τα $429,54, πριν ολοκληρώσουν την πρώτη μέρα στα $328,28. Αλμα 11% σημειώνει η μετοχή του σήμερα στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

Η εταιρεία έχει assets από 56 εκατ. επενδυτές λιανικής και λειτουργεί το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Coinbase έκανε την πρώτη μεγάλη άμεση εισαγωγή τεχνολογικής εταιρείας στον Nasdaq.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v