Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ελον Μασκ τουίταρε ξανά, αυτή τη φορά για μέτοχο του «Baby Shark»

Aκόμη ένα παράδειγμα της υπερβολικής επιρροής του CEO της Tesla. Υπενθυμίζεται ότι το «Baby Shark» είναι το πιο δημοφιλές βίντεο όλων των εποχών, έχοντας ξεπεράσει τα 8,5 δισ. προβολές στο YouTube.

Ο Ελον Μασκ τουίταρε ξανά, αυτή τη φορά για μέτοχο του «Baby Shark»

Αλμα κάνουν οι μετοχές της Samsung Publishing, σημαντικού μετόχου στην εταιρεία παραγωγής του «Baby Shark», μετά από ένα tweet του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla Ελον Μασκ για το viral παιδικό τραγούδι.

Υπενθυμίζεται ότι το «Baby Shark» είναι το πιο δημοφιλές βίντεο όλων των εποχών. Εκανε πρεμιέρα στο YouTube πριν από 5 χρόνια κι έχει ξεπεράσει τα 8,5 δισ. προβολές!

Οπως μεταδίδει το CNBC, οι μετοχές της Samsung Publishing στη Νότια Κορέα σημείωσαν άνοδο πάνω από 10% κάποια στιγμή κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης, ενώ έκλεισαν με κέρδη 6,29%. Η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με τη Samsung, αν και μοιράζονται το ίδιο όνομα.

Η άνοδος ήρθε μετά το tweet του Μασκ στο οποίο έλεγε: «Το Baby Shark συντρίβει τα πάντα!», προσθέτοντας ότι έχει πάρα πολλές προβολές.

Το άλμα των μετοχών την Τετάρτη είναι ένα ακόμη παράδειγμα της υπερβολικής επιρροής του Μασκ. Κρυπτονομίσματα όπως το Βitcoin και το Dogecoin έχουν επίσης βιώσει απότομες διακυμάνσεις στην τιμή τους, μετά από σχόλια του δισεκατομμυριούχου CEO.

Eν τω μεταξύ, η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) ενημέρωσε την Tesla ότι το 2020 ο Ελον Μασκ παραβίασε την δικαστική διαταγή, σύμφωνα με την οποία τα tweets του πρέπει να εγκρίνονται πρώτα από τους νομικούς συμβούλους της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v