Ινδία: Δωρέαν ο εμβολιασμός όλων των ενηλίκων

Βάσει της πολιτικής που ίσχυε έως τώρα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έδινε δωρεάν εμβόλια σε ηλικιωμένους ανθρώπους και εργαζομένους της πρώτης γραμμής.

Ινδία: Δωρέαν ο εμβολιασμός όλων των ενηλίκων

Ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι δήλωσε σήμερα ότι η ινδική ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα προσφέρει δωρεάν εμβόλια κατά της Covid-19 σε όλους τους ενήλικες, ξεκινώντας αργότερα αυτόν τον μήνα, σε μια προσπάθεια να αλλάξει την πορεία της πανδημίας που έχει στοιχίσει τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στη χώρα.

Ο Μόντι είπε σε διάγγελμά του, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα αναλάβει το έργο του εμβολιασμού από τις κυβερνήσεις των κρατιδίων.«Αποφασίστηκε ότι από τις 21 Ιουνίου, όλοι οι ενήλικες άνω των 18 ετών θα εμβολιάζονται δωρεάν», δήλωσε.

Βάσει της πολιτικής που ίσχυε έως τώρα, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έδινε δωρεάν εμβόλια σε ηλικιωμένους ανθρώπους και εργαζομένους της πρώτης γραμμής και άφησε τις κυβερνήσεις των κρατιδίων και τα ιδιωτικά νοσοκομεία να χορηγούν δόσεις δωρεάν σε ανθρώπους στην ηλικιακή ομάδα 18-45 ετών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v