Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σολτς: Ουδέτερη κλιματικά Γερμανία είναι δυνατή μόνο με το SPD

Το κόμμα του υποψηφίου καγκελαρίου του SPD, Όλαφ Σολτς συγκεντρώνει εδώ και μήνες γύρω στο 20% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες διεξάγονται εν όψει των ομοσπονδιακών εκλογών του Σεπτεμβρίου.

Σολτς: Ουδέτερη κλιματικά Γερμανία είναι δυνατή μόνο με το SPD

Μια ουδέτερη κλιματικά βιομηχανία το 2045 είναι δυνατή μόνο με το κόμμα του, είπε σε εκπομπή του πρώτου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου ARD ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) Όλαφ Σολτς, ο οποίος θεωρεί επίσης δυνατή την αύξηση του -χαμηλού- ποσοστού του κόμματος του ώστε να ηγηθεί ο ίδιος τελικά της επόμενης κυβέρνησης.

Το κόμμα του υποψηφίου καγκελαρίου του SPD, Όλαφ Σολτς συγκεντρώνει εδώ και μήνες γύρω στο 20% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες διεξάγονται εν όψει των ομοσπονδιακών εκλογών του Σεπτεμβρίου. Παρ 'όλα αυτά, ο αντικαγκελάριος συνεχίζει να ελπίζει ότι θα ηγηθεί της επόμενης ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Στις δημοσκοπήσεις, ο ίδιος συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό προτιμήσεων από το κόμμα του στο ερώτημα της καταλληλότητάς του ως καγκελαρίου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο βλέπει τη δυνατότητα να προσαρμοστεί το δημοσκοπικά μικρότερο ποσοστό του κόμματος σε εκείνο του δικού του ως υποψηφίου καγκελαρίου.

«Πώς θα καταφέρουμε να χαράξουμε τη σωστή πορεία τώρα, στην μεγαλύτερη καμπή της βιομηχανικής ιστορίας; Aυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα. Εάν αυτό απαντηθεί λανθασμένα, θα κοστίσει ευημερία στη Γερμανία και αυτό θα συμβεί εάν το CDU ηγηθεί της επόμενης κυβέρνησης. Μόνο με το SPD θα υπάρξει μια βιομηχανία χωρίς διοξείδιο του άνθρακος (CO2) το 2045», τόνισε ο Σολτς στο ARD.

«Το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας (SPD) τάσσεται επίσης υπέρ του να αποκτήσει ξανά μεγαλύτερη σημασία ο σεβασμός στην κοινωνία και να αναγνωρίζονται περισσότερο τα επιτεύγματα της ζωής: «Δεν είμαστε αυτοί οι οποίοι κοιτούν τους άλλους αφ΄υψηλού. Το να κοιτάμε τους πολίτες όχι αφ΄ υψηλού αλλά ως ίσοι προς ίσους είναι χαρακτηριστική για το SPD και το διακρίνει από τους πολιτικούς του ανταγωνιστές», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v