Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα video games επεκτείνεται το Netflix, φρέναρε η αύξηση συνδρομητών

Η δημοφιλής πλατφόρμα video streaming πρόσθεσε 1,54 εκατ. πληρωμένες συνδρομές παγκοσμίως έναντι πρόβλεψης για 1,19 εκατ. ενώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα συγκέντρωσε 10,1 εκατ. συνδρομητές, με στήριξη και από τα εκτεταμένα lockdown.

Στα video games επεκτείνεται το Netflix, φρέναρε η αύξηση συνδρομητών

Ανέκαμψαν οι μετοχές του Netflix στις μετασυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street από την αρχική βουτιά μετά τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου, σύμφωνα με τα οποία τα κέρδη δεν ήταν σε ευθυγράμμιση με τις προβλέψεις.

Τα έσοδα ωστόσο ξεπέρασαν ελαφρώς τις προσδοκίες, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που το θέλουν να επεκτείνεται στο gaming, χωρίς επιπλέον χρέωση για τους πελάτες του. Οπως μεταδίδει το CNBC, τα κέρδη ανά μετοχή ήταν 2,97 δολάρια έναντι πρόβλεψης για $3,16, σύμφωνα με τη Refinitiv. Τα έσοδα έφτασαν τα 7,34 δισ. δολάρια έναντι εκτίμησης για $7,32 δισ.

Το Netflix πρόσθεσε 1,54 εκατ. πληρωμένες συνδρομές παγκοσμίως έναντι πρόβλεψης για 1,19 εκατ. Συνολικά, είχε 209 εκατ. συνδρομητές στα τέλη Ιουνίου. Στις ΗΠΑ και στον Καναδά ωστόσο έχασε 430.000, καταγράφοντας μόλις την τρίτη τριμηνιαία πτώση σε 10 χρόνια, ενώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα συγκέντρωσε 10,1 εκατ. συνδρομητές, με στήριξη και από τα εκτεταμένα lockdown.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v