Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: Aναφορές για θύματα μετά από πυροβολισμούς στο Πλίμουθ

Υπάρχουν πολλά θύματα, μετέδωσε το δίκτυο SKY NEWS, χωρίς να αναφέρει ακριβή αριθμό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν «δυνατούς κρότους» και «πυροβολισμούς».

Βρετανία: Aναφορές για θύματα μετά από πυροβολισμούς στο Πλίμουθ

«Σοβαρό» χαρακτηρίζεται από τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης το συμβάν με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο Πλίμουθ. Υπάρχουν πολλά θύματα, μετέδωσε το δίκτυο SKY NEWS, χωρίς να αναφέρει ακριβή αριθμό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν «δυνατούς κρότους» και «πυροβολισμούς».

Βουλευτής της περιοχής Luke Pollard, έγραψε στο Twitter: «Πραγματικά ανησυχητικά νέα έρχονται από το Keyham. Σας παρακαλώ μείνετε όλοι ασφαλείς, μείνετε σπίτι και ακολουθήστε τις οδηγίες της αστυνομίας».

Σε δεύτερη ανάρτησή του, μάλιστα, αναφέρει: «Ενημέρωση: Περιμένουμε επιβεβαίωση για τον αριθμό των θυμάτων αλλά αυτή δείχνει να είναι μια πολύ σκοτεινή μέρα για την πόλη και την κοινότητά μας», ζητώντας μάλιστα από τους πολίτες να μην αναρτούν φωτογραφίες ή βίντεο των «θυμάτων» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν ήδη πολλά βίντεο που αναρτώνται στο Twitter και δείχνουν εικόνες από τουλάχιστον έναν νεκρό, ωστόσο τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v