Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη πάνω από 17% για τη μετοχή της Evergrande

Η ετήσια βουτιά είναι ωστόσο μεγαλύτερη από 80%. O κινεζικός γιγαντιαίος όμιλος των ακινήτων ανακοίνωσε χθες ότι κατέληξε σε συμφωνία με κάποιους από τους ομολογιούχους του για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να κηρύξει στάση πληρωμών.

Κέρδη πάνω από 17% για τη μετοχή της Evergrande

Ανοδικά κινούνται οι μετοχές σε Ασία-Ειρηνικό, με τους επενδυτές να παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τον κινεζικό όμιλο ανάπτυξης ακινήτων Evergrande.

Οι μετοχές της China Evergrande Group ενισχύονται πάνω από 17% στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, ενώ νωρίτερα έφτασαν να κερδίζουν πάνω από 20%. Η κίνηση έρχεται μετά από μέρες απωλειών -αν και η ετήσια βουτιά είναι μεγαλύτερη από 80%.

Υπενθυμίζεται ότι ο κινεζικός γιγαντιαίος όμιλος των ακινήτων ανακοίνωσε χθες ότι κατέληξε σε συμφωνία με κάποιους από τους ομολογιούχους του για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να κηρύξει στάση πληρωμών.

Σε ανακοίνωσή της προς το χρηματιστήριο της Σεντζέν (νότια Κίνα), η διεύθυνση του ομίλου που κινδυνεύει με κατάρρευση καθώς τα χρέη του φθάνουν τα 260 δισεκατομμύρια ευρώ, διευκρίνισε πως μια από τις θυγατρικές του, η Hengda Real Estate, διαπραγματεύθηκε σχέδιο για την αποπληρωμή των τόκων μιας ομολογίας που έχει διάρκεια μέχρι το 2025.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v