Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nestlé: Αυξήσαμε τις τιμές με υπεύθυνο τρόπο...

Οι αυξήσεις τιμών και οι ισχυρές πωλήσεις καφέ το τρίτο τρίμηνο βοήθησαν να αντιμετωπιστούν οι ακριβές πρώτες ύλες. Υψηλότερα αναθεωρεί το guidance για τις πωλήσεις του ο μεγαλύτερος όμιλος τροφίμων στον κόσμο.

Nestlé: Αυξήσαμε τις τιμές με υπεύθυνο τρόπο...

Αναθεωρεί υψηλότερα η Nestlé τις κατευθυντήριες γραμμές για τις πωλήσεις της, λέγοντας ότι αναμένει οργανική ανάπτυξη 6%-7% για ολόκληρη τη χρονιά, καθώς οι ισχυρές πωλήσεις καφέ και οι αυξήσεις των τιμών οδήγησαν τις πωλήσεις προϊόντων ανοδικά κατά 6,5% το τρίτο τρίμηνο.

Οπως μεταδίδει το Reuters, ο μεγαλύτερος όμιλος τροφίμων στον κόσμο αντιμετωπίζει πίεση στα περιθώρια από το αυξανόμενο κόστος εισροών, αλλά διατήρησε τις προοπτικές του για σταθερό περιθώριο φέτος καθώς οι αυξήσεις των τιμών κατά 2,1% το τρίτο τρίμηνο βοήθησαν να αντιμετωπιστούν οι ακριβές πρώτες ύλες.

Ο Mark Schneider, διευθύνων σύμβουλος της Nestlé, σημείωσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την ισχυρή οργανική ανάπτυξη της Nestlé στους εννέα μήνες, που οφείλεται στην ευρεία συνεισφορά των περισσότερων γεωγραφικών περιοχών και κατηγοριών... Το τρίτο τρίμηνο αυξήσαμε τις τιμές με υπεύθυνο τρόπο, διατηρώντας παράλληλα ισχυρή ανάπτυξη. Οι επενδύσεις στην καινοτομία, την ψηφιοποίηση και τη βιωσιμότητα υποστήριξαν περαιτέω την ανάπτυξη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v