Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το μεγαλύτερο σερί τριμηνιαίων κερδών από το 2012 για την Deutsche Bank

Η τράπεζα είχε καθαρά κέρδη 194 εκατ. ευρώ τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο. Οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι θα φτάσουν στα 135 εκατ.

Το μεγαλύτερο σερί τριμηνιαίων κερδών από το 2012 για την Deutsche Bank

Μειωμένα έσοδα στη μονάδα επενδυτικής τραπεζικής ανακοίνωσε η Deutsche Bank την Τετάρτη, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τις προσδοκίες και να παρουσιάσει κέρδη για πέμπτο διαδοχικό τρίμηνο.

Οπως μεταδίδει το CNBC, η τράπεζα είχε καθαρά κέρδη 194 εκατ. ευρώ τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο. Οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι θα φτάσουν στα 135 εκατ., σύμφωνα με τη Refinitiv. Είναι το μεγαλύτερο σερί τριμηνιαίων κερδών της τράπεζας από το 2012, σύμφωνα με το Reuters. Τα έσοδα αυξήθηκαν στα 6 δισ. ευρώ από 5,9 δισ. ένα χρόνο πριν.

H μονάδα επενδυτικής τραπεζικής βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο αυτό το τρίμηνο, με τα κέρδη προ φόρων να είναι μειωμένα σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Η Deutsche Bank ενημέρωσε ότι τα κέρδη από το σταθερό εισόδημα και το trading νομισμάτων είχαν πτώση κατά 12% σε ετήσια βάση, καθώς οι αγορές παρουσίασαν λιγότερη μεταβλητότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v