Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Coca-Cola: Το restart ανέβασε τη ζήτηση για αναψυκτικά

Tα έσοδα της αυξήθηκαν 16% στα 10,04 δισ. δολάρια το τρίτο τρίμηνο, καθώς η επαναλειτουργία δημόσιων χώρων όπως θέατρα, στάδια και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο οδήγησε σε ανάκαμψη της ζήτησης. Αναβαθμίζει την πρόβλεψη για κέρδη.

Coca-Cola: Το restart ανέβασε τη ζήτηση για αναψυκτικά

Η Coca-Cola αναβάθμισε την πρόβλεψη για τα κέρδη της χρονιάς την Τετάρτη, υποδηλώνοντας ότι οι υψηλότερες τιμές και η ζήτηση για τα αναψυκτικά της σε όλο τον κόσμο τη βοηθούν να αντιμετωπίσει μια συμπίεση κερδών από διαταραχές της αλυσίδας εφοδιασμού.

Οπως μεταδίδει το Reuters, τα έσοδα της Coca-Cola αυξήθηκαν 16% στα 10,04 δισ. δολάρια το τρίμηνο, καθώς η επαναλειτουργία δημόσιων χώρων όπως θέατρα, στάδια και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο οδήγησε σε ανάκαμψη της ζήτησης για τα αναψυκτικά της.

Η Coca-Cola αναμένει ότι τα ετήσια προσαρμοσμένα κέρδη της ανά μετοχή θα αυξηθούν κατά 15% με 17%, σε σύγκριση με προηγούμενη πρόβλεψη για αύξηση 13% έως 15%.

Σε προσαρμοσμένη βάση, η εταιρεία κέρδισε 65 σεντς ανά μετοχή το τρίτο τρίμηνο, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών για 58 σεντς ανά μετοχή, σύμφωνα με στοιχεία της IBES της Refintiv.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v