Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρώτη η Microsoft σε κεφαλαιοποίηση παγκοσμίως

Η χρηματιστηριακή αξία της Apple πέφτει στα 2,427 τρισ. δολάρια, ενώ της Microsoft φτάνει στα $2,446 τρισ. Κατηφορίζουν οι μετοχές της κατασκευάστριας εταιρείας του iPhone μετά τη δημοσίευση αποτελεσμάτων τριμήνου.

Πρώτη η Microsoft σε κεφαλαιοποίηση παγκοσμίως

Η πτώση των μετοχών της Apple οδήγησε τη Microsoft να γίνει η εταιρεία με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία παγκοσμίως.

Οι μετοχές της Apple υποχωρούν 3,9%, μετά τη δημοσίευση εταιρικών αποτελεσμάτων τριμήνου, που ήταν χαμηλότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών.

Η κεφαλαιοποίησή της πέφτει στα 2,427 τρισ. δολάρια, ενώ της Microsoft φτάνει στα $2,446 τρισ. ξεπερνώντας την Apple, μετά τη δημοσίευση εταιρικών αποτελεσμάτων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις για 11ο διαδοχικό τρίμηνο.

«Αν ψάχνετε για ασφάλεια στην τεχνολογία, η Microsoft μού φαίνεται πιθανώς ασφαλέστερο ποντάρισμα από την Apple», δήλωσε ο Michael Matousek, επικεφαλής trader στη U.S. Global Investors. «Εάν υπήρχε κάμψη στην οικονομία, θα περίμενα η Microsoft να σταθεί καλύτερα, επειδή τα προϊόντα της είναι διαφοροποιημένα σε περισσότερες επιχειρήσεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v