Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελον Μασκ: Η Tesla δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Hertz ακόμη

Η ανάρτησή του έρχεται αφότου η Hertz είχε ανακοινώσει στις 25 Οκτωβρίου ότι παρήγγειλε 100.000 αυτοκίνητα από την εταιρεία του έναντι 4,2 δισ. δολαρίων, κάνοντας τη μεγαλύτερη αγορά που έγινε ποτέ για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Ελον Μασκ: Η Tesla δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Hertz ακόμη

Η Tesla δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Hertz, τουίταρε ο διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Ελον Μασκ. 

Η ανάρτησή του έρχεται αφότου η Hertz είχε ανακοινώσει στις 25 Οκτωβρίου ότι παρήγγειλε 100.000 αυτοκίνητα από την εταιρεία του Ελον Μασκ, έναντι 4,2 δισ. δολαρίων, κάνοντας τη μεγαλύτερη αγορά που έγινε ποτέ για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μετά την ανακοίνωση της Hertz, η μετοχή της Tesla έκανε άλμα, οδηγώντας την κεφαλαιοποίησή της πάνω από 1 τρισ. δολάρια.

Η μετοχή της Tesla βουτάει 4,4% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street, μετά την ανάρτησή του.

Στην αγορά Ιnternet της Ινδίας μπαίνει εταιρεία του Ελον Μασκ

Μονάδα στην Ινδία έχει δημιουργήσει η Starlink του Ελον Μασκ, καθώς προετοιμάζεται να αναπτύξει δορυφορικές υπηρεσίες Διαδικτύου στη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά ασύρματης σύνδεσης στον κόσμο, σύμφωνα με τον διευθυντή της Starlink στην Ινδία Sanjay Bhargava.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η νέα θυγατρική της SρaceX, Starlink Satellite Communications, «μπορεί πλέον να αρχίσει να υποβάλλει αίτηση για άδειες, άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών» και να κάνει κι άλλα βήματα, σημείωσε σε ανάρτηση στο LinkedIn. Σε άλλη ανάρτηση στο LinkedIn την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι επιθυμούν να εξυπηρετήσουν περιοχές που δεν εξυπηρετούνται.

H Iνδία έχει περίπου 622 εκατ. ενεργούς χρήστες του Διαδικτύου. Η Starlink σχεδιάζει να έχει 200.000 συνδέσεις στην Ινδία μέχρι τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους, εκ των οποίων το 80% θα είναι σε αγροτικές περιοχές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v