Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«The Tonight Show» με τον Τζο Μπάιντεν απόψε

Στη δημοφιλή εκπομπή του Τζίμι Φάλον θα εμφανιστεί ο Αμερικανός Πρόεδρος απόψε. Πρώτη φορά σε βραδινό σόου, από τότε που ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου. Υποχωρούν τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις.

«The Tonight Show» με τον Τζο Μπάιντεν απόψε

Για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σε βραδινή εκπομπή, από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ετοιμάζεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, πρόκειται να εμφανιστεί την Παρασκευή στο «The Tonight Show» του NBC με τον κωμικό Τζίμι Φάλον. Ο Πρόεδρος δεν θα πάει στο στούντιο, αλλά θα γίνει σύνδεση, χωρίς ωστόσο ο Λευκός Οίκος να ενημερώσει από πού.

Ο Μπάιντεν βλέπει τα ποσοστά του να πέφτουν στις δημοσκοπήσεις και δέχεται πιέσεις για να ασχοληθεί περισσότερο με τα μέσα ενημέρωσης.

Προσπαθεί να βελτιώσει τη θέση του στο κοινό ταξιδεύοντας σε όλη τη χώρα για να προωθήσει έναν νόμο για τις υποδομές αξίας 1 τρισ. δολαρίων, χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την επισκευή δρόμων και γεφυρών και τη δημιουργία διαδικτύου υψηλής ταχύτητας σε όλη τη χώρα.

Την ίδια ώρα, το μεσημέρι σήμερα αναμένεται ο πληθωρισμός Νοεμβρίου, με τις εκτιμήσεις να τον βλέπουν στο 6,7%, που αν επιβεβαιωθούν θα είναι το πιο υψηλό από το 1982.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v