Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Σερβία επιστρέφει ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Αεροπλάνο της Emirates που τον μετέφερε από την Αυστραλία προσγειώθηκε στο Ντουμπάι νωρίς τη Δευτέρα και ο Τζόκοβιτς εθεάθη αργότερα σε αεροπλάνο που επρόκειτο να προσγειωθεί στη σερβική πρωτεύουσα, Βελιγράδι, στις 12:10 ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

Στη Σερβία επιστρέφει ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Επιστρέφει στη Σερβία ο Νόβακ Τζόκοβιτς τη Δευτέρα, αφού η απέλασή του από την Αυστραλία λόγω του απαιτούμενου εμβολιασμού κατά της Covid-19 έδωσε τέλος στις ελπίδες του Νο 1 τενίστα παγκοσμίως να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, αεροπλάνο της Emirates που τον μετέφερε από την Αυστραλία προσγειώθηκε στο Ντουμπάι νωρίς τη Δευτέρα και ο Τζόκοβιτς εθεάθη αργότερα σε αεροπλάνο που επρόκειτο να προσγειωθεί στη σερβική πρωτεύουσα, Βελιγράδι, στις 12:10 ώρα Κεντρικής Ευρώπης. Οι δικηγόροι του είχαν υποστηρίξει σε αυστραλιανό δικαστήριο την Κυριακή ότι θα έπρεπε να του επιτραπεί να παραμείνει στη χώρα και να αγωνιστεί στο τουρνουά υπό ιατρική εξαίρεση, λόγω μόλυνσης από κορωνοϊό τον περασμένο μήνα.

Ο Τζόκοβιτς έχει κερδίσει εννέα τίτλους Australian Open, συμπεριλαμβανομένων τριών διαδοχικών, και συνολικά 20 τρόπαια στο single Grand Slam, ισοβαθμώντας με τους αντιπάλους του Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, στα περισσότερα στην ιστορία του ανδρικού τένις. Ο Φέντερερ δεν παίζει αφού αναρρώνει από τραυματισμό και ο Ναδάλ είναι ο μόνος πρώην πρωταθλητής ανδρών του Australian Open στο τουρνουά που ξεκίνησε τη Δευτέρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v