Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μερίδιο 9,2% στο Twitter πήρε ο Ελον Μασκ

Ο ιδρυτής της Tesla κατέχει 73.486.938 μετοχές του Twitter και το μερίδιο αξίζει πάνω από 2,8 δισ. δολάρια. Η μετοχή του κοινωνικού δικτύου κάνει άλμα 27% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street.

Μερίδιο 9,2% στο Twitter πήρε ο Ελον Μασκ

«Παθητικό μερίδιο» 9,2% πήρε ο Ελον Μασκ στο Twitter, σύμφωνα με υποχρεωτική ενημέρωση στις χρηματιστηριακές αρχές και όπως μεταδίδει το Reuters και το Bloomberg.

Η μετοχή του κοινωνικού δικτύου κάνει άλμα 26% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street  τελούν υπό διαπραγμάτευση στα περίπου $50,16 ανά μετοχή.

Ο Μασκ κατέχει 73.486.938 μετοχές του Twitter, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 9,2% της εταιρείας, σύμφωνα με το έγγραφο που υποβλήθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το μερίδιο αξίζει περισσότερα από 2,8 δισ. δολάρια, με βάση την τιμή κλεισίματος της μετοχής του Twitter την Παρασκευή.

Ο Μασκ είναι συχνός χρήστης του Twitter και έχει περισσότερους από 80 εκατ. ακόλουθους στην πλατφόρμα. Ωστόσο, μερικά από τα tweets του έχουν βάλει τον επικεφαλής της Tesla σε μπελάδες όλα αυτά τα χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν, ο Ελον Μασκ ανήρτησε στο Twitter ότι «η ελευθερία του λόγου είναι απαραίτητη για μια λειτουργική δημοκρατία», κάνοντας δημοσκόπηση για το αν το κοινωνικό δίκτυο τηρεί αυστηρά αυτή την Αρχή. Ανέφερε επίσης ότι «οι συνέπειες του γκάλοπ θα είναι σημαντικές», γι' αυτό είχε ζητήσει από τους χρήστες να ψηφίσουν προσεκτικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v