Μυστηριώδες μήνυμα για το Twitter από Ελον Μασκ: _______ is the Night

Ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της Tesla και της SpaceX δημοσίευσε μία ανάρτηση με κενό διάστημα στην αρχή αντί για λέξη, ακολουθούμενο από τη φράση «είναι η νύχτα». Tι μπορεί να σημαίνει.

Μυστηριώδες μήνυμα για το Twitter από Ελον Μασκ: _______ is the Night

Νέα τροφή στις εικασίες ότι θα δρομολογήσει νέα προσφορά για τις μετοχές του Twitter, σε περίπτωση που το διοικητικό συμβούλιο αντισταθεί στην πρότασή του να αποκτήσει το 100% της εταιρείας και να την κάνει ιδιωτική, έδωσε ο Ελον Μασκ.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, ο 50χρονος δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της Tesla και της SρaceX δημοσίευσε ένα μυστηριώδες μήνυμα με κενό διάστημα στην αρχή αντί για λέξη, ακολουθούμενο από τη φράση «είναι η νύχτα».

Η λέξη που λείπει μπορεί να είναι «Tender» (προσφορά), σύμφωνα με τον τίτλο βιβλίου του F. Scott Fitzgerald, ή μπορεί να είναι «Tonight», καθώς ο Μασκ χρησιμοποίησε επτά παύλες για να φτιάξει τη γραμμή για τη λέξη που λείπει.

Η τιμή της μετοχής του Twitter εκτινάχθηκε κατά 27% όταν ο Ελον Μασκ ανακοίνωσε ότι είχε αποκτήσει μερίδιο 9,2% στις αρχές αυτού του μήνα και αργότερα κλιμάκωσε το ενδιαφέρον του με μια πρόταση 43 δισ. δολαρίων για ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Twitter δεν έχει δώσει ακόμη επίσημη απάντηση, αλλά έχει αρχίσει να λαμβάνει αμυντικά μέτρα για να αποτρέψει την εξαγορά, συμπεριλαμβανομένου του δηλητηριώδους χαπιού. Ο Μασκ είχε δημοσιεύσει νωρίτερα ένα tweet με το «Love Me Tender», το οποίο περιείχε μουσικές νότες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v