Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τίτλοι τέλους για το CNN+ στις 30 Απριλίου

Η Warner Media κυκλοφόρησε την ξεχωριστή υπηρεσία συνεχούς ροής ειδήσεων πριν από λιγότερο από ένα μήνα, στις 29 Μαρτίου.

Τίτλοι τέλους για το CNN+ στις 30 Απριλίου

H Warner Bros. Discovery κλείνει το CNN+ στις 30 Απριλίου, ένα περίπου μήνα μετά την κυκλοφορία της υπηρεσίας συνεχούς ροής ειδήσεων.

«Αυτή δεν είναι μια απόφαση που έχει να κάνει την ποιότητα. Εκτιμούμε τη δουλειά, τη φιλοδοξία και τη δημιουργικότητα όσων συμμετείχαν στην οικοδόμηση του CNN+, ενός οργανισμού με τρομερό ταλέντο και συναρπαστικό προγραμματισμό», δήλωσε ο Κρις Λιχτ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του CNN Worldwide. «Αλλά οι πελάτες μας και το CNN θα εξυπηρετηθούν καλύτερα με μια απλούστερη επιλογή για το streaming».

Όπως μεταδίδει το CNBC, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι ο επικεφαλής του CNN+ Άντριου Μορς αποχωρεί από την Warner Bros. Discovery μετά από μια μεταβατική περίοδο. Ο Άλεξ Μακάλουμ, επί του παρόντος γενικός διευθυντής και επικεφαλής προϊόντων του CNN+, θα ηγηθεί του CNN Digital μετά την αναχώρηση του Μορς.

Η Warner Media κυκλοφόρησε την ξεχωριστή υπηρεσία συνεχούς ροής ειδήσεων πριν από λιγότερο από ένα μήνα, στις 29 Μαρτίου. Είχε συγκεντρώσει λιγότερους από 10.000 ενεργούς θεατές σε καθημερινή βάση περίπου δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της, ανέφερε το CNBC την περασμένη εβδομάδα.

Η απόφαση βάζει άδοξο τέλος στην προσπάθεια του CNN να εμπλακεί στον «πόλεμο» των ειδήσεων συνεχούς ροής που μαίνεται μεταξύ του NBCUniversal, του CBS News, του Fox News και του ABC News.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v