Το Twitter επανεξετάζει την προσφορά του Μασκ

Οι δύο πλευρές έχουν συνάντηση την Κυριακή για να συζητήσουν την πρόταση εξαγοράς των 43 δισ. δολαρίων. Την Πέμπτη αναμένεται η απάντηση του κοινωνικού δικτύου.

Το Twitter επανεξετάζει την προσφορά του Μασκ

Το Twitter επανεξετάζει την πρόταση εξαγοράς που υπέβαλε ο Έλον Μασκ ύψους 43 δισ. δολαρίων αφότου ο μεγιστάνας εξασφάλισε την απαιτούμενη χρηματοδότηση, μια ένδειξη ότι το κοινωνικό δίκτυο μπορεί να είναι πιο θετικό απέναντι σε ένα πιθανό ντιλ.

Το Twitter αναμενόταν να απορρίψει την πρόταση που κατέθεσε ο ιδρυτής της Tesla νωρίτερα αυτόν τον μήνα χωρίς να πει πως θα τη χρηματοδοτήσει. Αλλά αφότου αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα ότι έχει βρει χρηματοδότηση 46,5 δισ. δολάρια, το Twitter βλέπει με νέο μάτι την προσφορά και είναι πιο πρόθυμο να διαπραγματευτεί, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές της Wall Street Journal. 

To κοινωνικό δίκτυο εργάζεται ακόμα για τον υπολογισμό της αξίας του, η οποία θα πρέπει να είναι κοντά με την προσφορά του κ. Μασκ, σημείωσαν οι πηγές.

Οι δύο πλευρές έχουν συνάντηση την Κυριακή για να συζητήσουν την πρόταση. 

Το Twitter αναμένεται να εκφέρει γνώμη για την προσφορά όταν ανακοινώσει τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου την Πέμπτη, τόνισαν οι πηγές. Η απάντηση δεν θα είναι αναγκαστικά άσπρο-μαύρο. Ο κ. Μασκ επανέλαβε τις τελευταίες ημέρες στον πρόεδρου του Twitter, Μπρεντ Τέιλορ, ότι δεν θα μετακινηθεί από την πρόταση του για 54,2 δολάρια ανά μετοχή, πρόσθεσαν οι πηγές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v