Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξαγορά Twitter: Νέα χρηματοδότηση 7 δισ. από επενδυτές εξασφάλισε ο Ελον Μασκ

Η κίνηση έρχεται καθώς το ειδικού τύπου δάνειο (margin loan) του Μασκ μειώθηκε στα 6,25 δισ. δολάρια από 12,5 δισ. που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως.

Εξαγορά Twitter: Νέα χρηματοδότηση 7 δισ. από επενδυτές εξασφάλισε ο Ελον Μασκ

Ο Έλον Μασκ εξασφάλισε χρηματοδότηση 7,14 δισεκατομμυρίων δολαρίων από μια ομάδα επενδυτών που περιλαμβάνει τον συνιδρυτή της Oracle Corp. Λάρι Έλισον, για να χρηματοδοτήσει την εξαγορά της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης Twitter Inc.

Οπως μεταδίδει το Reuters, ο Μασκ αποκάλυψε σε επίσημο έγγραφο ότι είχε λάβει επιστολές δέσμευσης μετοχικού κεφαλαίου από επενδυτές όπως η Sequoia Capital, η Brookfield, η Qatar Holding και άλλοι.

Η κίνηση έρχεται καθώς το ειδικού τύπου δάνειο (margin loan) του Μασκ μειώθηκε στα 6,25 δισεκατομμύρια δολάρια από 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια που ανακοινώθηκε νωρίτερα, σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο.

Ο Μασκ θα συνεχίσει να έχει συνομιλίες με υφιστάμενους κατόχους του Twitter, συμπεριλαμβανομένου του πρώην επικεφαλής της εταιρείας Τζακ Ντόρσεϊ, για να συνεισφέρει μετοχές στην προτεινόμενη εξαγορά, έδειξε το έγγραφο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v