Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευχαριστίες του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ για την συνεισφορά της Ελλάδας στην Ουκρανία

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου, Τζον Κίρμπι, ο Αμερικανός υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Παναγιωτόπουλο για τη βοήθεια και τη συνεισφορά της Ελλάδας στην ασφάλεια της Ουκρανίας.

Ευχαριστίες του υπουργού  Άμυνας των ΗΠΑ για την συνεισφορά της Ελλάδας στην Ουκρανία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Τζέιμς Όστιν. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου, Τζον Κίρμπι, ο Αμερικανός υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Παναγιωτόπουλο για τη βοήθεια και τη συνεισφορά της Ελλάδας στην ασφάλεια της Ουκρανίας. Υπό αυτό το πρίσμα, οι δύο πλευρές συζήτησαν τη σημασία της συνεχιζόμενης βοήθειας που στέλνουν οι σύμμαχοι και οι εταίροι και συμφώνησαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά πάνω σε αυτά τα θέματα.

Επιπλέον, οι δύο υπουργοί εξέτασαν το πρόγραμμα τους προκειμένου να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή ημερομηνία και έτσι να δρομολογηθεί μια επίσκεψη του κ. Παναγιωτόπουλου στην αμερικανική πρωτεύουσα εντός του τρέχοντος έτους. Τέλος, αναγνωρίστηκε η εμβάθυνση που έχει επιτευχθεί στην αμυντική συνεργασία μέσα από την επικαιροποίηση της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας (MDCA).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο