Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν ανεβάζει ταχύτητα η παραγωγή iPhone τη φετινή χρονιά

Ο χειρότερος πληθωρισμός των τελευταίων δεκαετιών, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η αναταραχή στην εφοδιαστική αλυσίδα απειλούν να επιβαρύνουν τις πωλήσεις το 2022.

Δεν ανεβάζει ταχύτητα η παραγωγή iPhone τη φετινή χρονιά

Σχεδόν σταθερή σχεδιάζει να διατηρήσει την παραγωγή iPhone η Apple το 2022, κρατώντας μια συντηρητική στάση καθώς η χρονιά γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τη βιομηχανία των smartphone.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η εταιρεία ζητά από τους προμηθευτές να κατασκευάσουν 220 εκατομμύρια iPhone, περίπου το ίδιο με πέρυσι, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τις προβλέψεις της, οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν καθώς δεν είναι δημόσιες.

Οι προβλέψεις της αγοράς έχουν πλησιάσει τα 240 εκατομμύρια μονάδες, λόγω μιας αναμενόμενου σημαντικού update για το iPhone το φθινόπωρο. Ωστόσο, ο τομέας κινητής τηλεφωνίας έχει ξεκινήσει μια δύσκολη χρονιά και οι εκτιμήσεις για την παραγωγή είναι μειωμένες σε όλους τους τομείς.

Ο χειρότερος πληθωρισμός των τελευταίων δεκαετιών, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η αναταραχή στην εφοδιαστική αλυσίδα απειλούν να επιβαρύνουν τις πωλήσεις το 2022.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v