Apple: Ο μεγαλύτερος επανασχεδιασμός της 10ετίας για το MacBook Air

Παρουσίασε τον updated φορητό υπολογιστή τη Δευτέρα στο Worldwide Developers Conference. Φρέσκος σχεδιασμός, νέα χρώματα και ταχύτερος επεξεργαστής M2 από τη σειρά chip της.

Apple: Ο μεγαλύτερος επανασχεδιασμός της 10ετίας για το MacBook Air

Tην πιο σημαντική αναμόρφωση της τελευταίας δεκαετίας όσον αφορά τον δημοφιλή φορητό υπολογιστή της, τον MacBook Air, αποκάλυψε η Apple, φέρνοντας φρέσκο σχεδιασμό, νέα χρώματα και ταχύτερο επεξεργαστή M2 από τη σειρά chip της.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η εταιρεία παρουσίασε τον updated φορητό υπολογιστή τη Δευτέρα στο Worldwide Developers Conference, μια εκδήλωση που κατά τα άλλα επικεντρώνεται στις ενημερώσεις λογισμικού για το iPhone και άλλες συσκευές. Το νέο Air προσθέτει ένα ακόμη μηχάνημα στην προσοδοφόρα σειρά υπολογιστών της εταιρείας, η οποία έχει σημειώσει άλμα εσόδων μετά την απομάκρυνση από τα τσιπ της Intel Corp. το 2020.

Η κίνηση ανανεώνει ένα προϊόν που ήταν πρωτοποριακά ελαφρύ και λεπτό όταν το παρουσίασε για πρώτη φορά ο Steve Jobs της Apple το 2008. Το νέο μοντέλο έχει ένα σχέδιο που μοιάζει με το MacBook 14 ιντσών και 16 ιντσών. Το μηχάνημα έχει οθόνη 13,6 ιντσών, από 13,3 ίντσες στο προηγούμενο μοντέλο και -όπως το MacBook Pro- κάμερα 1080p με διπλάσια ανάλυση από το προηγούμενο μοντέλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v