Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: Ο Πούτιν εξακολουθεί να θέλει μεγάλο τμήμα της Ουκρανίας

Δεν νομίζω ότι οι Ρώσοι έχουν την ικανότητα να επιτύχουν αυτούς τους μεγαλεπήβολους στόχους, εκτίμησε ο υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Κόλιν Καλ.

ΗΠΑ: Ο Πούτιν εξακολουθεί να θέλει μεγάλο τμήμα της Ουκρανίας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πιθανότατα εξακολουθεί να θέλει να καταλάβει ένα μεγάλο τμήμα, αν όχι ολόκληρη την Ουκρανία, αλλά αναγκάστηκε να περιορίσει τους τακτικούς στόχους του στον πόλεμο, δήλωσε την Τρίτη ο υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Κόλιν Καλ.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχει σχέδια για ένα σημαντικό τμήμα της Ουκρανίας, αν όχι για ολόκληρη τη χώρα. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι μπορεί να επιτύχει αυτούς τους στόχους», δήλωσε ο Κάλ, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο για τη Νέα Αμερικανική Ασφάλεια.

«Μπορεί να έχει κέρδη σε επίπεδο τακτικής, εδώ και εκεί. Οι Ουκρανοί αντέχουν. Δεν νομίζω ότι οι Ρώσοι έχουν την ικανότητα να επιτύχουν αυτούς τους μεγαλεπήβολους στόχους».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο