Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καταιγισμός νέων προϊόντων Apple: Ετοιμάζει το iPhone 14

Ο τεχνολογικός γίγαντας πρόκειται να ξεκινήσει μια από τις πιο φιλόδοξες περιόδους λανσαρίσματος νέων προϊόντων στην ιστορία του, μεταξύ του φθινοπώρου του 2022 και του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Καταιγισμός νέων προϊόντων Apple: Ετοιμάζει το iPhone 14

Το Worldwide Developers Conference της Apple νωρίτερα αυτό τον μήνα ήταν γεμάτο ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ανανεωμένης οθόνης κλειδώματος iPhone, δύο νέων Mac με τον επεξεργαστή M2 και μιας ανανεωμένης διεπαφής πολλαπλών εργασιών για το iPad.

Οπως σημειώνει το Bloomberg, το πιο ενδιαφέρον για τον αρθρογράφο είναι πώς αυτές οι αλλαγές έθεσαν τις βάσεις για την επόμενη σειρά συσκευών της Apple. Από ό,τι γνωρίζει ο ίδιος, η εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει μια από τις πιο φιλόδοξες περιόδους νέων προϊόντων στην ιστορία της, μεταξύ του φθινοπώρου του 2022 και του πρώτου εξαμήνου του 2023.

Τα νέα προϊόντα θα περιλαμβάνουν τέσσερα μοντέλα iPhone 14, τρεις παραλλαγές Apple Watch, αρκετούς Mac με τσιπ M2 και M3, τα πρώτα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της εταιρείας, iPads, updated ακουστικά AirPods Pro, ένα φρέσκο HomePod και μία αναβαθμισμένη Apple TV.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v